Welkom bij creatief keramiek atelier KADEO!

"Unieke geschenken, ambachtelijk gemaakt"

Ik ben Katleen Deprez, opgegroeid in Koekelare waar mijn ouders een metaalbedrijf hadden en de creativiteit dus in de familie zit.

In der loop ter tijd heb ik veel cursussen gevolgd zoals beeldhouwen, letterkappen, polyester, bloemschikken, binnenhuisinrichting, pottendraaien en natuurlijk ook kleien met verschillende technieken.

 

Mijn eigen ateliertje kon ik starten in oktober 2017, dit is ondertussen uitgegroeid tot een plaats waar mensen komen workshoppen en vrij atelier volgen, waar een winkeltje is en mensen vrij in en uit langskomen. Waar er een keramiek oven staat en waar mensen ook hun gerief laten afbakken door mij.

Het is voor mij belangrijk dat mensen hun 'thuis' voelen.  Waar ze kunnen maken wat ze willen in een ongedwongen sfeer. Niets moet, alles mag, ze komen beeldhouwen, letterkappen, pottendraaier of ze maken voorwerpen in moulen, bouwen op met rollen, enz..

 

Door de gekte van de maatschappij werk ik nu volgens de WABI-SABI leer, dit is een Japanse filosofie die zegt dat niets perfect is (perfectie is saai) en waar je dus zodra mensen met hun handen in de klei zitten... tot rust komen... dit gevoel te ervaren met mijn cursisten vind ik zalig en wil ik zeker doorgeven.

Ik werk ook nog met keramische gips die ik giet in silicone moulen. Dit hardt langzaam uit en wordt nadien geschilderd. Dit gaat niet in de keramische oven, dit mag ook niet buiten staan.

 

Ik werk heel veel op bestelling voor geboortes, verjaardagen, huwelijken, rouw, cadeau voor vrienden of voor mensen hun interieur te vernieuwen.Liefs KADEO

 

Volg onze wekelijks nieuwe collectie op onze Instagram- en Facebook kanalen! 

@keramiekatelierkadeo @atelierkadeo 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb